R.Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 380

Contacte

Reflux Construct

+(373) 68493322
reflux-construct@mail.ru

R.Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 380

Plăci din elastomer şi silicon

Domenii de aplicare

Reflux-Construct

Vă oferim plăci din rulouri formate din mai mulţi polimeri de bază, în funcţie de sectorul de aplicare:

Plăcile se fabrică în rulouri cu lăţimea maximă de 1600 sau 2000 mm şi o lungime standard de 100/200 metri. Ele pot fi de asemenea furnizate la parametrii ceruţi de client. Sunt disponibile cu diferite durităţi, între 35 şi 50 Sh.A şi în mai multe culori. Grosimea standard este între 1 şi 10 mm dar alte grosimi pot fi furnizate la comanda unor cantităţi minime.

INDUSTRIA MOBILEI

Pe presele cu membrană pentru acoperirea panourilor finisate cu foi de PVC sau de lemn. Plăcile sunt folosite pentru a îmbrăca perfect contururile panourilor sub presiune, urmărind profilele şi asigurând transmiterea temăperaturii potrivite către panou în timpul fazei de placare. Placile LI SI W din silicon pot rezista la temperaturi de până la 200°C.

INDUSTRIA HÂRTIEI

Plăcile pot fi lipite pe un suport textil sau pe o curea dinţată pentru a realiza manşoane de alimentare pentru maşinile de pliat şi legat. Se recomandă în special învelişuri cu durităţi 35 şi 45 Sh.A, în funcţie de tipul de carton de prelucrat, pentru a obţine raportul optim între frecare şi consum.

AMBALAJE

La învelişurile curelelor de transport late sau dinţate pentru maşini de ambalat verticale.

PRELUCRAREA PIEILOR

Se folosesc ca manşoane pe maşinile de tăbăcit rotative.

Alte aplicaţii speciale

Plăcile fără armătură textile se utilizează pentru sortarea materiilor prime în sectorul minier şi ceramic, la garniturile conductelor de pompare a apei şi a nămolului din râuri, învelişuri de protecţie pentru cuştile de animale, ştergerea ferestrelor, controlul fragmentării şi ricoşării în poligoanele de tir. Gama largă de durităţi Sh.A disponibile le permite să răspundă oricăror cerinţe ale clienţilor.

Top
© Reflux Construct 2023