R.Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 380

Contacte

Reflux Construct

+(373) 68493322
reflux-construct@mail.ru

R.Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 380

Aplicaţii speciale

BENZI PERFORATE

Operaţie executată pe benzi pentru a evita deplasarea materialelor transportate sau pentru a permite circulaţia aerului de răcire. Găurile se pot realiza conform schiţei clientului.

MARGINI ÎNCHISE

Procedeu folosit pentru a proteja marginile benzilor din PVC sau poliuretan. Marginile se protejează pentru izolarea structurii textile împotriva impurităţilor exterioare, pentru a garanta o durată de viaţă mai mare a benzii şi pentru conformitatea cu normele de igienă şi cu conceptul HACCP.

PROFILE ONDULATE

Se aplică, printr-un procedeu special, pe benzile din PVC şi poliuretan folosite pentru manevrarea fructelor. Forma specială a profilelor atenuează şocul suportat de produsele transportate. Flexiunea profilului în timpul înfăşurării pe rolă permite diametre reduse ale tamburului.

PROFILE TIP DEGET

Sunt aplicate printr-un procedeu special pe benzile din PVC-W folosite în industria alimentară pentru selectarea şi trierea fructelor şi legumelor. Sunt fabricate cu un amestec special rezistent la temperaturi joase. Înălţimea degetelor este de 100 sau 130 mm. În acest din urmă caz degetele sunt prevăzute cu o întăritură care limitează încovoierea provocată de greutatea produsului transportat.

BUTOANE DE GHIDARE

Pentru aplicaţii speciale, pentru a menţine poziţia benzii, ghidajele din PVC sau poliuretan se înlocuiesc cu success prin butoane care permit folosirea tamburilor cu diametru redus. Sunt fabricate din material plastic autolubrifiant şi rezistent la uzură. Sunt fixate prin nituri pe o parte a benzii sau pe ambele. Distanţa dintre butoane este determinată în funcţie de diametrul rolei, cel puţin 3 butoane trebuie să fie în contact cu rola.

Modalităţi de îmbinare

Tipurile de îmbinări folosite pentru obţinerea benzilor

Profile, ghidaje, pereţi laterali

Produce profile, ghidaje şi pereţi laterali

Aplicaţii speciale

Benzi perforate, margini închise, profile pndulate

Transportoare curbe

Transportoarele curbe permit rezolvarea problemelor logistice

Top
© Reflux Construct 2023