R.Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 380

Contacte

Reflux Construct

+(373) 68493322
reflux-construct@mail.ru

R.Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 380

Program de fabricaţie

Curele

Reflux-Construct

Producem o gamă largă de curele de transmisie cu randament ridicat în transmiterea puterii, care rezistă foarte bine la temperatură, uleiuri, praf şi agenţi corozivi

Curele TERMOPLASTICE cu cord din POLIESTER cu înveliş din ELASTOMERI.

  • Seria T-E: curelele T-E 10/20 şi T-E 30/30 sunt concepute pentru comenzi tangenţiale în industria textilă sau pentru transmisiile de putere şi pentru antrenarea rolelor în orice sector (ex: în industria de prelucrare a hârtiei, industra textilă, industria de prelucrare a lemnului etc.)
  • Seria DG-E: curelele DG-E 10/30 şi DG-E 10/40 sunt folosite pentru maşini de ambalat carton, în locul curelelor poliamidice.

Curele cu cord de tracţiune POLIAMIDIC.

  • Seria T: curele cu actionare tangenţială pentru industria textilă. Caracteristici: funcţionare silenţioasă, antistatice, rezistente la coroziune, căldură, uleiuri şi praf, funcţionare uniformă, aderenţă, economia de energie cerută de acest sector de producţie. Indicate pentru acţionări multiple. Seria T-T galben-negru oferă rigiditate transversală şi stabilitate dimensională ridicate. Tipul OE a fost proiectat special pentru folosirea la cele mai complexe maşini de ţesut (open-end).
  • Seria DG HS (High Speed): curele cu cord din poliamidă şi înveliş din elastomer. Recomandate pentru maşinile de ambalat de mare viteză.
  • Seria DG: curele de acţionare cu două straturi simetrice din elastomeri speciali pentru asigurarea unui coeficient de frictiune constant; antistatice. Recomandate pentru: maşini de ambalat, de spiralat, acţionarea rolelor, automatizări poştale, acţionări multiple, industria tipografică etc. Stratul superior din elastomer MF oferă un coeficient de fricţiune foarte ridicat.
  • Seria P pentru putere joasă şi medie: maşini de rectificat, acţionare auxiliară în industria textilă şi constructoare de maşini etc. Folosite de asemenea ca elemente de transport în tipografie şi ambalaje.
  • Seria Z: pentru putere medie şi înaltă; foarte rezistente la coroziune, uleiuri şi grăsimi; antistatice. Concepute pentru condiţii de utilizare foarte dificile; se folosesc de obicei la: pompe, ventilatoare, centrifuge, laminoare, turbine, la utilajele pentru tăierea marmurei, prelucrarea lemnului etc.
  • Seria LT: curele cu stratul de frecare din piele cromată. Spre deosebire de curelele cu înveliş sintetic, ele sunt recomandate în special pentru toate angrenajele expuse la suprasarcini bruşte, pentru că stratul de frecare din piele permite alunecarea curelei. Indicate pentru: transmisii cu roţi conice, concasoare, industria hârtiei, morărit etc.
  • Seria LL: cu înveliş dublu din piele cromată. Aceleaşi caracteristici şi aplicaţii ca la seria LT. Recomandate pentru curelele de transmisie încrucişate.

Program de fabricaţie

Rezistente la temperatură, uleiuri, praf şi agenţi corozivi

Fulii pentru curelele late

Informații generale pentru transmisii cu mai multe fulii.

Modalităţi de îmbinare

Pot fi îmbinate prin bizotare (KIT, NAILCOL, CARBOCOL)

Curele din poliuretan

Principalele caracteristici ale acestor curele

Top
© Reflux Construct 2023