R.Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 380

Contacte

Reflux Construct

+(373) 68493322
reflux-construct@mail.ru

R.Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 380

Modalităţi de îmbinare

Curele

PRIN BIZOTARE

Pot fi îmbinate prin bizotare, conform indicaţiilor de mai jos.

Pentru a asigura durata de viaţă maximă a îmbinării, nu utilizaţi sau tensionaţi cureaua mai devreme de 24 de ore. Curelele termoplastice din seriile DU şi AR pot fi îmbinate uşor cu sistemul “fast joint”, fără a folosi adezivi, pentru lăţimi de până la 80 mm,

Adeziv K

pentru poliamidă

PR – P – Z – T – DG – LT – L

Primer H, Adeziv B

pentru elastomer

Z – T

Adeziv R + Agent de întărire

pentru elastomer şi piele

DG – LT – LL

Adeziv AD + Agent de întărire C

pentru elastomer MF

DG MF

KIT. Instrucţiuni pentru folosirea adezivilor

(sunt ambalaţi în kiturile respective)

Seriile PR – P – DG
Aplicaţi adezivul K pe porţiunile poliamidice ale tăieturilor. Lăsaţi să se usuce 5 minute, apoi suprapuneţi capetele curelei, având grijă la alinierea lor. Presaţi conform instrucţiunilor.

Seria Z

Aplicaţi adezivul K pe porţiunile poliamidice ale tăieturilor. Aplicaţi primer H pe cele două porţiuni din elastomer ale capetelor şi adezivul B pe porţiunea din elastomer a unui singur capăt.

Seria T

Aplicaţi adezivul K pe porţiunile poliamidice ale tăieturilor. Aplicaţi primer H pe cele patru porţiuni din elastomer ale capetelor şi adezivul B pe cele două zone din elastomer ale unui singur capăt.
Lăsaţi să se usuce 5 minute, apoi suprapuneţi capetele curelei, aliniindu-le. Presaţi conform instrucţiunilor.

Seriile DG – LT – LL

Aplicaţi adezivul K pe porţiunile poliamidice ale tăieturilor. Lăsaţi să se usuce 5 minute. Amestecaţi agentul de întărire I cu adezivul R (durata de păstrare a amestecului 2-3 ore). Aplicaţi acest amestec pe partea din elastomer sau piele a capetelor. Lăsaţi să se usuce 5 minute, apoi suprapuneţi capetele curelei, aliniindu-le. Presaţi conform instrucţiunilor.

Aplicaţi adezivul K pe porţiunile poliamidice ale tăieturilor şi lăsaţi să se usuce 5 minute. Amestecaţi adezivul AD cu agentul de întărire C (durata de viaţă a amestecului 2-3 ore) şi aplicaţi acest amestec pe marginile stratului superior. Amestecaţi agentul de întărire I cu adezivul R (durata de viaţă a amestecului 2-3 ore) şi aplicaţi acest amestec pe marginile suprafeţei de aderenţă. Lăsaţi să se usuce 5 minute, apoi suprapuneţi capetele curelei, aliniindu-le. Presaţi conform instrucţiunilor

Program de fabricaţie

Rezistente la temperatură, uleiuri, praf şi agenţi corozivi

Fulii pentru curelele late

Informații generale pentru transmisii cu mai multe fulii.

Modalităţi de îmbinare

Pot fi îmbinate prin bizotare (KIT, NAILCOL, CARBOCOL)

Curele din poliuretan

Principalele caracteristici ale acestor curele

Top
© Reflux Construct 2023